تندرستى و اعتدال و تنوّع در غذا
گزیدههایی از بیانات حضرت آبت الله العظمی بهجت (ره)
اعتدال در غذا براى سلامتى مزاج خیلى مفید است. اگر انسان همیشه به نان خوردن عادت داشته باشد بهتر است گاهى برنج بخورد، و اگر همیشه برنج مى خورد بهتر است گاهى نان و یا آش بخورد، و تنوّع در غذا داشته باشد. شخصى دندانش درد مى کرد، نزد طبیب رفت که آن را بکشد، طبیب گفت: اگر سردرد گرفتى، سرت را هم مى کَشى؟! اعتدال معده، دندان درد را هم برطرف مى کند. » و بالاخره آن آقا دندانش را نکشید!
منبع: کتاب در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت- جلد۱ / محمد حسین رخشاد
پاسخ دهید