والدین برای جذابیّت خوراکی‌ها باید به چند نکته توجّه داشته باشند:

الف. رنگ

معمولاً میل و ذائقه‌ بچّه‌ها به برخی از رنگ‌ها بیشتر است؛ لذا توصیه می‌شود که بزرگتر‌ها از این رنگ ها برای جذّابیت خوراکی‌ها استفاده کنند.

 

ب. شکل

 شکل و مدل خوراکی‌ها در ایجاد جذّابیت، تاثیر زیادی دارد؛ به عنوان مثال مادر می‌تواند میوه‌ها را به اشکال مختلف برش دهد و به شکل سالاد میوه آن‌ها را در ظرف زیبایی قرار دهد. این کار باعث می‌شود که جذّابیت خوارکی‌ها دو چندان شود.

 

ج. طعم

والدین باید ذائقه فرزند خود را شناسایی کنند و طبق آن، خوراکی‌های مفید را برایش مهیّا کنند؛ مثلاً وقتی طبع بچّه به خوراکی‌های ترش گرایش دارد،  پدر و مادر باید میوه‌های ترش را در اختیار او قرار دهند.