در زمان او دیگر جایی برای زشتی و ظلم نیست.
بنابر این ظهور منجی حادثه‌ای بزرگ مربوط به عالم دنیا می‌باشد.
ب. در کتاب‌های مربوط به مذاهب به نام‌ها و القاب مختلفی بر می‌خوریم مثلاً:


ـ در مذهب یهود: سرور میکائیلی، عزیر، منحاس، ماشیع؛


ـ در مذهب مسیحیت: مهمید آخر، مسیح، پسر انسان؛


ـ در مکتب زرتشت: سوشیانس؛


ـ در مکتب هندوها: ویشنو، منصور، فرخنده؛


ـ در مکتب بودا: مایتریا، بودای پنجم؛


ـ در مذهب اسلام: مهدی، قائم؛


ج. امام مهدی(ع) منجی عالم بشریت است. باید توجه داشت منجی در همه مذاهب منجی بشریت است. او می‌آید تا عدالت را در همه‌ی جهان پیاده کند و مردمان را تحت دین واحد گرد آورد. و چون هر مذهب و مکتب خود را بر حق می‌داند لذا منجی جهان را از خود برمی‌شمارد.

 


ما مسلمانان که دین اسلام را آخرین دین الهی می‌دانیم معتقدیم امام مهدی(ع) از فرزندان پیامبر(ص) و حضرت فاطمه(س) می‌باشد که با آمدنش عدالت فراگیر شده و دین مقدس اسلام در سرتاسر جهان گسترش می‌یابد. خداوند می‌فرماید: « هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ»(توبه، ۳۳).
و پیامبر(ص) فرمود: مهدی از فرزندان من است خداوند به واسطه او جهان را پر از عدل و داد می‌کند همانگونه که پر از ظلم و جوب شده است.

 


گفتنی است با توجه به روایات متعدد و معتبری که از وجود مقدس پیامبر(ص) درباره ظهور امام مهدی(ع) صادر شده است، عموم مسلمانان ـ چه شیعه و چه اهل سنت ـ معتقد به ظهور آن بزرگوار هستند. حتی عموم اهل سنت همانند شیعه، ایشان را از فرزندان پیامبر و حضرت زهرا(س) می‌دانند. البته تفاوت مهمی که میان شیعه و اهل تسنن است اینکه شیعه معتقد است: امام مهدی(ع) فرزند امام حسن عسکری(ع) است که در سامرا به دنیا آمده است. اما اهل تسنن معتقد به ولادت ایشان نیستند، بلکه می‌گویند در آخر الزمان به دنیا می‌آید.

 

 

منبع:»پرسمان