تندرستى و اعتدال و تنوّع در غذا

گزیده‌هایی از بیانات حضرت آبت الله العظمی بهجت (ره)

اعتدال در غذا براى سلامتى مزاج خيلى مفيد است. اگر انسان هميشه به نان خوردن عادت داشته باشد بهتر است گاهى برنج بخورد، و اگر هميشه برنج مى خورد بهتر است گاهى نان و يا آش بخورد، و تنوّع در غذا داشته باشد. شخصى دندانش درد مى كرد، نزد طبيب رفت كه آن را بكشد، طبيب گفت: اگر سردرد گرفتى، سرت را هم مى كَشى؟! اعتدال معده، دندان درد را هم برطرف مى كند. » و بالاخره آن آقا دندانش را نكشيد!

منبع: کتاب در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت- جلد1 / محمد حسین رخشاد