موج فتنه ها در جنگ نرم که به خصوص نسل جوان را تهديد می کند، با عاشورا مهار مي شود. برخی از کسانی که امروز به دنبال توسعه فرهنگي هستند، منظورشان هم همان جهاني سازي سرمايه داري است، ولي اسمش را مي گذارند توسعه فرهنگي. و تعامل با فرهنگ ها. این ها می خواهند فرهنگ های بومی و سنتی را در فرهنگ تجدد منحل کنند و ايدئولوژی امريکايی را بر جهان حاکم کنند.
بايد هيئات را به گونه ای اداره کنيد که سد پولادينی در مقابل امواج تمدن غرب باشد. از هر کدام شما بپرسند، به خوبی با اين هجوم فرهنگی و اين جنگ نرم فرهنگی دشمن آشنا هستيد. تنها سنگری که الان وجود دارد، سنگر هيأت هاست; يا لااقل مهمترين سنگری که وجود دارد.
بايد برنامه ريزی کرد تا هيأت تبديل به يک کانونی براي مقابله با آثار تجدد شود. اگر تجدد ذائقه مردم را تغيير می دهد و ذائقه ها را مادی می کند، بايد تلاش کنيم که اين ذائقه ها الهی بشود و اين با عاشورا ممکن است. اگر معروف را می خواهد منکر کند و منکر را معروف، ما با عاشورا می توانيم حق را به مدارش برگردانيم. «اشهد انک قد اقمت الصلاة و اتيت الزکاة و امرت بالمعروف و نهيت عن المنکر». همه چيز با عاشورا به مبنای خودش بر می گردد و ما بايد روی اين سرمايه گذاری کنيم.