تاکنون بیش از ۱۴۰ عنوان کتاب در ترویجِ قانون جذب به زبان فارسی در کشور چاپ و منتشر شده است. از جمله فیلم راز که چند بار از تلویزیون بدون کوچکترین نقد و بررسی پخش شد و هر بار هم به عنوان راز بزرگ از آن یاد شد، سهم زیادی در گسترش ایده راز و جذب داشت.
در موقعیتِ کنونی در باب قانون جذب(راز) دو آسیب وجود دارد که تاکنون به ایندو آسیب به صورت جدی پرداخته نشده است. آسیب اول برداشت اسلامی از قانون جذب است و آسیب دوم این است که قانون جذب را کارامد و مفید می‌پندارند. در این کتاب به ایندو آسیب پرداخته است و در ۱۳ فصل، پاسخِ این سوالات را داده است که آیا منظور از قانون جذب همان فالی است که در اسلام گفته شده است؟ آیا اینکه در قرآن شگون بد و طیره نهی شده است، مراد همان قانون جذب است؟ آیا دعا با قانون جذب یکی است؟ اینکه طرفداران قانون جذب از شکرگزاری سخن میگویند، آیا منظورشان همان شکری است که در متون اسلامی آمده است یا این که این دو با هم تفاوت دارند؟ یقین در روایات مطابقتی با قانون راز و جذب دارد یا خیر؟ آیا این روایت که بعضی از سخنرانان می‌خوانند تفالوا بالخیر تجدوه،(فال خوب بزنید تا به آن برسید) آیا اصلا چنین روایتی داریم؟ آیا حسن ظن به خداوند که در روایات دینی آمده است، به معنای درستی قانون جذب است؟
مولف فصلی را هم در آخر با عنوان درست و نادرست‌های قانو ن جذب تنظیم کرده است که بخش‌های نادرست قانون جذب را در ۵ محور آورده است.


دو مطلب جدید و قابل توجه که مولف در کتابش اثبات کرده است یکی این است که قانون جذب چیزی نیست جز پذیرش دو اصل جادو و تابو. دوم اینکه قانون جذب هم اکنون رهبرانش در ایالات متحده این ایده را تبلیغ و رهبری میکنند و بعضی از موسسات نیمه دولتی در ایالات متحده حامیان اصلی جذب هستند. سخنرانان داخلی هم بدون اینکه حرفی از ریشه‌هایِ امریکایی جذب بزنند همان حرفها را تکرار می‌کنند و این در حالی است که قانون جذب در مراکز آکادمیک غرب مخالفان جدی دارد تا جایی که کتاب نوشته‌اند و این ایده را مزخرف خوانده‌اند.

منبع:پرسمان